Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013


Σύλληψη 44χρονου Βούλγαρου κακοποιού στα Διαβατά 
Βούλγαρος κακοποιός που αναζητείτο από τις διωκτικές αρχές της χώρας του συνελήφθη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 44χρονο, ο οποίος φέρεται ως «εγκέφαλος» εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και διακινούσε ναρκωτικά επί βουλγαρικού εδάφους.
Η σύλληψη του έγινε έπειτα από επιχείρηση των ΕΚΑΜ και αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε διαμέρισμα στην περιοχή των Διαβατών. Στο ίδιο διαμέρισμα βρέθηκε οπλισμός, ενώ πέρα από τον 44χρονο, συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, που κατηγορούνται για οπλοκατοχή και υπόθαλψη εγκληματία.
Κατά την αστυνομική επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion, ένα πιστόλι, γεμιστήρες με φυσίγγια, μία ηλεκτρονική συσκευή τύπου jammer (παρεμβολέας κινητών τηλεφώνων), δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα, μία διόπτρα νυκτός, τέσσερις μάλλινες κουκούλες φουλ-φεϊς κι ένα ζευγάρι φορητών πομποδεκτών. Τα όπλα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί ένα χρησιμοποιήθηκαν σε εγκληματική ενέργεια στη χώρα μας.
Όπως ανακοινώθηκε, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του κακοποιού μετά από έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Αξιωματικό σύνδεσμο των Βουλγαρικών Αρχών στη χώρα μας και τον Αξιωματικό σύνδεσμο της χώρας μας στη Βουλγαρία, αλλά και τη συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Βορείου Ελλάδος.
Πηγή: ΑΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου