Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013


Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης ‘Νεφέλη’ για το έργο “Actions for Strengthening Local Human Capital” με ακρωνύμιο “CROSS LOHUCA” το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013»



Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου του Δήμου Δέλτα η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης ‘Νεφέλη’ για το έργο “Actions for Strengthening Local Human Capital” με ακρωνύμιο “CROSS LOHUCA” το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013».
Στην ημερίδα έγινε ενημέρωση του κοινού για το έργο και παρουσιάστηκαν οι μελέτες που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο του έργου και το portal που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό.
Παρόντες στην ημερίδα ήταν εκπρόσωποι των εταίρων του έργου, οι οποίοι είναι οι Δήμοι Δέλτα, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου  από την Ελλάδα και οι ΔήμοιGarmen και Simitly από την Βουλγαρία, καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων, κοινωνικοί εταίροι και ωφελούμενοι του έργου και από τις δύο χώρες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου