Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013


Σοκ… και Δεος !

ΜΕ ΤΟΝ : ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
ΚΑΙ μετά το «στικάκιον» που το έπαιρνε ο καθείς στο σπίτι του για να ’χει κάτι να ασχολείται τις κρύες νύχτες του χειμώνα, τώρα έχουμε και τα απόρρητα αμυντικά σχέδια της χώρας. Αντίγραφα των οποίων πήρε σπίτι του ο Βενιζέλος-ως πρώην υπουργός Άμυνας- όπως ο ίδιος δήλωσε στη Βουλή και τα έχει και τα καμαρώνει!
Δηλαδή κατά τη λογική αυτή όποιος περνάει από το υπουργείο Άμυνας παίρνει μετά και τα σχέδια στο σπίτι του για σουβενίρ. Αντί ας πούμε να πάρει ένα τασάκι, ένα σηματάκι, έστω μια μινιατούρα τανκς (άλλο τώρα που άλλοι πήραν το αντίτιμο πολλών κανονικών τανκς σε χρήμα και τώρα... κορυδαλλίζονται), παίρνει τα απόρρητα έγγραφα. Φωτοτυπίες να φανταστούμε.


Πέραν όλων των άλλων σχολίων και κινήσεων που μπορεί να προκαλέσει η συγκεκριμένη ομολογία, έδωσε και μία «χρήσιμη» πληροφορία σε όσους τυχόν «εξωγενείς» διατηρούν ένα ενδιαφέρον για τα αμυντικά της χώρας. Αν θέλουν να τα προμηθευτούν δεν έχουν παρά να διαρρήξουν το σπίτι του Μπέν
*******************
ΑΛΛΗ μια βόμβα έσκασε, αυτή τη φορά στο εμπορικό Κέντρο «The Mall» των Αθηνών. Μια βόμβα για να χτυπηθεί, υποτίθεται το κεφάλαιο.
Ως συνήθως την πλήρωσαν δύο υπάλληλοι Εταιρείας Σεκιούριτι, το πιθανότερο εργαζόμενοι των 400 ευρών.
Να γιατί ο κόσμος πάντα θα απορρίπτει αυτή τη θρασύδειλη τυφλή βία... Γιατί είναι ψευτο-αντίσταση από θολωμένους δήθεν «επαναστάστες»



*******************
ΠΟΣΕΣ «αποκλειστικές» συνεντεύξεις έδωσε η μαντάμ Λαγκάρντ σε ελληνικά κανάλια και εφημερίδες; Μόνο στα Νέα της Κάτω Αγουλινίτσας δεν εμφανίστηκε ακόμη. Κι όλα αυτά, για να μας πει να μην παρεκκλίνουμε από το Πρόγραμμα, ώστε να μην έχουμε νέες περικοπές.
Τελικά οι εμφανίσεις της μαντάμ ήταν πιο χρήσιμες μάλλον για τις.... Ελληνίδες, στις οποίες έδωσαν μια ιδέα σχετικά με τα μοντελάκια που θα φορεθούν φέτος εις Παρισίους






*******************
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ στη χώρα 180.000 Αλβανοί μετανάστες, αναφέρει η σχετική είδηση και ήδη η γειτονική χώρα επιβαρύνεται επικίνδυνα αφού από τη μία χάνει τα εμβάσματα και από την άλλη πρέπει να περιθάλψει όλους.
Το μεγάλο πρόβλημα όμως το έχουν όσοι Αλβανοί γέννησαν και μεγάλωσαν παιδιά στην Ελλάδα και τα οποία έχουν πια ενηλικιωθεί. Συνηθισμένα στον τόπο, τα παιδιά αυτά αρνούνται στις περισσότερες των περιπτώσεων να επιστρέψουν στην Αλβανία. Αντιθέτως, και τα δικά μας παιδιά, ψάχνουν ευκαιρίες σε χώρες της Ευρώπης.
Οικογένειες διαιρούνται, άνθρωποι χάνονται, οι μυλόπετρες της ιστορίας είναι μερικές φορές ανελέητες...


*******************
Μέχρι και 31 Ιανουαρίου έχουν το δικαίωμα να καταθέτουν οι εκπαιδευτικοί αιτήσεις μεταθέσεων. Φέτος όμως τα πράγματα είναι πολύ περίεργα. Γιατί χωρίς να το καταλάβει η κοινή γνώμη (ίσως ούτε καν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί), η Κυβέρνηση περνάει πράγματα και... θάματα.
Κατ’ αρχάς, με την κατάργηση των περιοχών εντός Νομών, είναι πολύ πιθανόν να δούμε φέτος εκπαιδευτικούς σχετικά νέους (με μόρια) να τοποθετούνται  και άλλους, παλαιότερους (αλλά χωρίς πολλά μόρια) να βρίσκονται από φέτος στις επαρχίες του Νομού.







*******************
ΣΕ κλιμάκωση του αγώνα προχωρούν οι αγρότες της περιοχής μας  και σκέφτονται να βγάλουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, όπως προβλέπει ο σχεδιασμός των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων με στόχο την έξοδό τους στην εθνική οδό.
Το κλίμα στα χωριά παραμένει αγωνιστικό και αυτό που απομένει είναι να υπάρξει ταύτιση απόψεων για τη μορφή και τον χρόνο της κινητοποίησης.


*******************
ΕΤΟΙΜΟ είναι το σχέδιο Καλλικράτης για τα αστυνομικά τμήματα, όπως αποκάλυψε σε ραδιόφωνο της Κομοτηνής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου